BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya. Dan bila dia suatu masa hilang dari pandanganmu….kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari….

Wednesday, May 12, 2010

Irfan dengan wajah baru

Kali nie cerita pasal irfan..dengan imej baru..hehe...hari isnin baru nie aku potong rambut irfan..guna mesin rambut..ermmm may be korunk tertanya2 kan?? Apakah alat yang aku guna?? Siapakah yang menggondolkan kepala irfan?? Bagaimanakah reaksi irfan semasa dalam proses menggondolkan kepala?? hehehe kalo korunk nak tau, sejak irfan masih baby agi aku memang jadi tukang gunting rambut untuk irfan..hehehe..korang boleh lihat beza wajah irfan dengan imej barunya..hihihi..

Mesin untuk gondolkan kepala irfan

Nie rambut yang dikumpul selepas gondol..haha

Ni aksi di Giant Mall

Camane?? hensem tak?? hehe..yang penting bagi aku, irfan nampak kemas dan rapi...rambut irfan dah agak panjang baru nie..tu yang mata aku sakit tengok rambut die..buat masa nie, ini sahaja untuk paparan korunk...

1 comments:

aDyLLa OmaR said...

oww..
pandai potong rmbut ea..
tak ckp~ ahaha.

btw, irfan smart~!