BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya. Dan bila dia suatu masa hilang dari pandanganmu….kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari….

Thursday, March 8, 2012

HECTIC LIFE

Aaaaaaiiiikkkk??? ummi work pun irfan mengekor jgk? =)

Dah lama rasanya tak meng'update' blog...banyak sangat yg dirasai dan ingin dikongsi, tapi malangnya takde masa yg terluang untuk blogging....sekarang ni nak kata dah reda dengan keje-keje, tak jugak laa...tapi syukur alhamdulillah almost done....ermmm tetiba terasa nak semak checklist jap..jommm..hehehe
  1. Proposal utk project paper (dah approved dan ready utk pilot test)
  2. Eseimen Survey Research (dah submit 2, tinggal lagi 2)
  3. Eseimen Pedagogy (ada 3, belum buat satu pun lagi ;P)
  4. Instrumen penarafan sistem rumah (borang dah submit, slaid presentation dh 80% siap)
  5. Instrumen AAT (dah serah kepada HEM, so takyah nak pikir hehe)
  6. Orientasi tingkatan 4 ambilan ke2 (sedang berjalan)
  7. Fasilitator kursus KESUMA peringkat kebangsaan (dah setel, dlm proses buat pelaporan utk dokumentasi unit)
  8. Kejohanan Hoki SBP Zon Timur (baru sahaja berlalu)
  9. Lawatan PRS 28-31 Mac 2011 (Melaka-KL)
  10. Lawatan Pengawas 27-30 April (UTP, Cameron Highlands dan Leadership Outreach SK Pos Brooke)
Ok, rasanya tu je aktiviti untuk penggal 1 persekolahan (setakat ni)....harap-harap jangan plak sampai surat arahan utk program lain plak...sebabnya??? sebabnya KPI saya untuk tahun ni ialah meminimakan aktiviti di luar sekolah dan banyakkan kerja-kerja peringkat dalaman....ermmm ada sape2 nak gantikan saya tak? silakan, boleh je kalau ada orang suka jalan2...sebab tahun ni saya tak suka jalan2...hahahaha

Stress? ermm kalau ikutkan mmg laa stress sebab jadual padat all the time...sampaikn budak2 PRS pun tegur muka saya dah nampak pucat (sebenarnya lupa nak pakai lipstick sket masa sesi icebreaking malam tadi)....then mata saya juga nampak lebam....hehehehe tapi takde laa cam rupa beruang panda tau....

arini, 8/3/2012 larian SESTER Half Marathon dibatalkan sebab hujan lebat...so arini kene siapkan segera surat2 dan laporan sesi individu yg request nk transfer to old skul, nak kene hantar ke sbp....kene setel jugak surat lawatan ke Media Prima.....ermm so far tu je kot....tapi walau apa pun rutin dan transformasi yg berlaku, saya suka life saya sekarang kerana itulah pilihan saya.....dalam senang ataupun waktu2 sukar, saya bersyukur padaNya =)

0 comments: