BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya. Dan bila dia suatu masa hilang dari pandanganmu….kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari….

Tuesday, November 22, 2011

NO TITLE...



Rasanya dah lama tak menjengah ke blog ni...rindu nak berceloteh...tapi kesibukan dgn aktiviti dan pelaporan tahunan membantutkan usaha utk blogging....tambahan, minggu depan ada final exam utk paper statistic..cukup memeningkan kepala....urusan passport mak dan abah pun blm setel lagi...passport?? hehehe nak ke mana agaknya ek? biarlah saya untaikan senarai aktiviti utk sepanjang bln 11 dan 12 ni....
  1. 13-15/11/2011 : Kem Jati Diri f4
  2. 16-17/11/2011 : Laporan perkhidmatan UBK dan program
  3. 18-20/11/2011 : Siapkan tugasan Statistik+Study
  4. 20-22/11/2011 : UTP Online/pengesahan dokumen 3 pemohon/sedia hand-out utk upu dan mock interview; taip setiap no.unik id pelajar ke ms word (136 org)
  5. 23/11/2011 : Taip laporan tahunan; urusan passport mak dan abah; pos dokumen pemohon utp
  6. 24/11/2011 : Taip laporan tahunan dan laporan perkhidmatan UBK; Taklimat khas mock interview dan UPU
  7. 25-26/11/2011 : Taip laporan tahunan Perkhidmatan UBK dan Program sepanjang tahun
  8. 27/11/2011 : Group discussion utk tugasan Human Motivation
  9. 28-30/11/2011 : Siapkan laporan untuk hantar ke SBP; siapkan tugasan statistik dan revision utk final exam
  10. 1/12/2011 : Kelas statistik
  11. 2/12/2011 : Final exam; Petang bertolak ke KL
  12. 3/12/2011 : Bermalam di KL
  13. 4/12/2011 : Ke LCCT, jemput kwn & family; bermalam di KL
  14. 5/12/2011 : Ronda2 KL; petang bertolak balik ke Trg
  15. 6-9/12/2011 : Bawa kwn & family ronda2 trg
  16. 10/12/2011 : Penerbangan KT-KL-Miri bersama2 mak, abah, irfan dan sorang anak sedara-bmalam di rmh cousin di Miri
  17. 11-14/12/2011 : Ronda2 Miri dan Brunei (mungkin bermalam di Brunei-rmh cousin)
  18. 15/12/2011 : Flight Miri-KL --->Transit di rmh sepupu di Shah Alam
  19. 15-17/12/2011 : Bermalam di Shah Alam dan ronda2
  20. 18/12/2011 : Flight balik KL-TRG
  21. 19/12/2011 : Rehat2 dan sedia utk mesyuarat pengurusan, HEM, Akademik dan KOKO bagi tahun 2012.

Nah, lihatlah jadual di atas....semoga Allah permudahkan apa yg telah dirancang...sesungguhnya kita hanya mampu merancang tapi Allah yg menentukan segalanya.....harap2 flight tak delay...kl delay dr TRG nak ke KL, hope tak jejas penerbangan ke Miri....sebab 10/12 tu 2 flight sehari...8.20am-9.00am KT-KL dan 4.20pm-6.40pm KL-Miri...kali ni trip yg paling panjang dan lama sebab aku bawak mak dan abah skali....kl aku ngan irfan je, rsnya tak lama camni kot....pape pun, semoga ujian tahun ni mbawa berita gembira utk tahun 2012...especially kep peperiksaan utk sem 4 dan juga beban tugas 2012...sebabnya UBK dh dapat kaunselor ke3...i/Allah beban tugas tu akan terbahagi secara adil dan saksama...takde laaa sume bidang aku tibai...hehehehe...

Nice review utk aktiviti hjg tahun....walau perit walau padat jadual kerja n masa peribadi, aku tetap bersyukur kerana pastinya Allah menjanjikan suatu ganjaran yg manis utk masa depan...remember dat life is about learning and learning process will never stop.....
     

0 comments: