BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya. Dan bila dia suatu masa hilang dari pandanganmu….kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari….

Monday, September 19, 2011

JIWA KACAU II

Kepala berdenyut2...mata rasa membengkak...tekak terasa perit...semuanya serba tak kena...ada lbh kurang 6 tugasan yang perlu di teliti sebelum diambil tindakan...jom kita lihat senarai semak...

1) Ketas keje Mock Interview Khazanah Nasional - status done tp lom pos
2) ketas keje sponsor info board Khazanah Nasional - done tp blom pos jgk
3) matrikulasi on9 - 136 pelajar lom key in lagi sbb xleh msk server matrix wktu ptg (pinda waktu ke mlm hari)
4) Majlis temu raye kuarga angkat di Felda Jerangau(23-24/9/2011) - Dh setel, cuma tunggu duit n plan ngan Persatuan Belia
5) Rehat Minda di Gambang -dah setel kecuali duit yuran dan booking tiket
6) ketas keje Jati Diri F4 di setiu -Lom buat apa2 lagi (huhuhuhu)
7) Kamis ni ke Pekan utk amek bdk2 blk bertanding dari kedah...depa transit di INSTAR...

Sosioemosi sekarang ni tak stabil...skrg ni pun pale tengah bdenyut2....takleh nak pikir satu hape pun....blk keje nanti nak singgah di farmasi utk amek bekalan ubat...akan kubunuh virus2 demam sebelum btl2 demam...bukan apa, aku takmo MC...hahahahaha...kalau skrg ni tgh tak byk keje, dgn segera aku gi amek MC....hehehehe....ape pun, badan perlukan rehat...byk perkara nak share sebenarnya ni tapi masa tak mengizinkan dgn keadaan badan yang krg sht...memang kacau dibuatnye...haisehhh...

0 comments: