BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya. Dan bila dia suatu masa hilang dari pandanganmu….kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari….

Tuesday, October 26, 2010

LUAHAN...

kali ni aku rasa nak share sesuatu..tp tak tau cmane nak meluah...banyak yg kurasa, cuma xtau bagaimana melontarkan suara hati...ermmm result sem 1 akan keluar pada 28 November nie..ada laaa jugak rasa berdebar2...cmane agaknya result aku tue nanti...sebab aku tau aku bukannya orang yang rajin...hehehehe...tapi kalau laa aku dapat score 3.5 and above, mmg aku boleh tabik springggg kot kat diri sendiri...sebab aku sendiri pun xyakin sebenarnya...undergraduate ngan postgraduate sgt jauh bezanya...cara berfikir, cara mencari bahan, cara menulis dan melontarkan idea...pendek kata, sme lain lah!! haha...skrg nie pun aku tak tau cane rupa sem 2 hehehehe...i/Allah, bulan Noveber nanti akan bermula sem 2...2 paper yang ditawarkan untuk sem 2 aku rasa agak tough...SGDY5063 (EDU&PSYC MEASUREMENT&EVALUATION), SGDP6013 (RESEARCH METHOD IN EDU...4-5/11 nie dah start kelas bg minggu 1..

bila tengok smla jadual kuliah, aku dah menggaru kepala..sbb dlm masa yg sama aku bertugas sebagai pengawas peperiksaan SPM..aku tak suka skip kelas...sbb aku perlukan pemahaman 200% ketika di dlm kelas...tak sama input yg didengar sendiri dlm bilik kuliah berbanding aku tanya kawan then baca sendiri...then lagi satu, pada 17-19/12 nie jugak aku kena attend seminar di KL...means, 16/12 aku dah nak kena gi ke KL sbb 17/12 tue lapor diri...minggu ke2 kelas ialah pada 16-17/12...hurmmm hopefully bila jpa lecturer nanti dpt ejas smla jadual kelas....kebetulan jg pada 16/12 adalah tarikh aku jaga exam SPM...memang menggaru kepala yang tak gatal laaa sekarang nie....walau apa pun, aku sentiasa berharap Allah sentiasa mempermudahkan urusanku..semoga dijauhkan daripada masyaqqah agar tidak merentangi lalui perjalananku....amin..

0 comments: