BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya. Dan bila dia suatu masa hilang dari pandanganmu….kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari….

Wednesday, October 13, 2010

Irfan dan drama TV

Setiap hari sentiasa tercipta kenangan...adakalanya tak dapat nak memorize which 1 yg nak dikongsi..sebab terlalu byk sampaikan pale jd biol jap..haha...tapi 1 thing yg bagus tentang irfan, die dah pandai tengok drama..bkn apa, aku taknak die terlalu asyik dgn cite katun...di antara drama yang sering ditonton bersama irfan ialah sinetron cahaya, Ular Emas, Siti Kelembai, Chinta...hurmm selalunya irfan menempel sebelah umi laa kl menonton drama2 nie...kl sinetron Cahaya, irfan dh boleh hafal lagu sebelum cahaya, dendangan letto...tapi versi irfan laaaa...haha..kl cite Ular Emas plak, kl dgr je muzik saspen, terus die menempel dgn umi sbb takut..hihihi...lucu laaa irfan nie...lagu tema Ular Emas pn irfan tau..dgr je muzik, die dh start nyanyi...hehehe..

0 comments: