BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya. Dan bila dia suatu masa hilang dari pandanganmu….kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari….

Wednesday, October 13, 2010

Cerita aku

sedar atau tak, dh nak masuk 2 tahun aku stay di kuarters kerajaan dlm sekolah...dlm ms yg sama, hampir 5 thn aku menjadi warden asrama....insyaAllah, hjg tahun nie aku akan berpindah ke rumah baru...sebenarnya aku dah penat..aku ingin ruang yg lebih luas n masa yg lebih lapang untuk diri sendiri dan juga anak yg semakin membesar...aku telah memohon untuk keluar dari kuarters..i/Allah berkuatkuasa 1 November nie...aku juga meminta pelepasan jawatan warden asrama berkuatkuasa 1 Januari 2011...aku akan berpindah ke Kg. Pagar Ubi..kampung abah...bukan rmh sewa atau rmh sdri..tapi sebagai 'penunggu'...hahahahaha xdelah...cousin aku dh beli rmh baru..so family die dah moved ke rmh br hampir 1 thn..so rmh lama die x sewakan dan die izinkan aku stay kat sana..just mintak aku jg rmh tue dgn baik..i/Allah aku akan jg mcm rmh aku sendiri...lgpun aku aman mendaftar ke sem 2 pada hujung november nie...rasanya jadual mungkin makin padat...so harap2 rumah baru nanti akan memberikan 1001 ketenangan dan privacy utk aku dan anak menginap di dalamnya...lagipun bila fikir balik, mudah untuk mak dan abah blk kampung..dorang boleh jenguk2 aku dan irfan dan bermalam di rumah kami nanti sambil menziarah sedara-mara...boleh dikatakan rumah yg bakal aku diami nanti sangat dekat dengan sedara-mara sebelah mak dan abah...aku juz tunggu hingga dapat master then kl ada rezeki, nak berhijrah ke tempat lain sebagai pensyarah...insyaAllah...

0 comments: