BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya. Dan bila dia suatu masa hilang dari pandanganmu….kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari….

Monday, May 10, 2010

Jiwa kacau...haha





Alhamdulillah Kejohanan Bola Tampar MSSMT dah berakhir 8 Mei 2010 di Setiu baru2 nie...aku merangkap Jurulatih+Pengurus P18 rasa sangat hepi dan nk wish congratulation to my VB girl team..even dorang kalah di peringkat kumpulan..aku sangat bangga at least dorang dah tak jadi pasukan belasahan lagi..sebab kami ada superb spiker n setter..yeah!! hehehe over excited plak...2 minggu yang sangat memenatkan...aku sebenarnya dah tolak tawaran jadi jurulatih masa peringkat awal lagi...aku ingat dah terlepas..rupanya terlepas daripada menjadi jurulatih, terpaksa plak menjadi pengurus
pasukan...huhuhu..lastly aku terpaksa menjadi jurulatih+pengurus....rasa bengang sangat2..but it's ok, sbb aku mampu pikul 2 tugas tue...thanx god aku xrebah je..hahaha..superbionic woman nih...xcaye?? tue tgk laa gambar kat atas tue..baby je tp leh tekan tubi ngan sebelah tangan je..ekekeke aku le tu kot..ceh!! perasan je lebey...


camane agaknya kalau irfan camni..hehe

9/5/2010 (ahad) aku amek cuti rehat..penat weyhh!! btl2 nak rest ngan anak terchenta..kukuku..yang bestnya, irfan asek kiss je then ckp "aaaaaayaaangg mie"...hehehe sempena Hari Ibu nie, aku rasa akulah ibu yang paling bahagia sebab dikurniakan anak yang boleh menjadi penyejuk di mata penawar di hati...sebagai hadiah harijadi Irfan yang ke-2 tahun, aku belikan hadiah yang cukup istimewa...tapi hadiah tue tak terbanding ngan perasaan sayang yg ada di hati aku nie...ermmm irfan pun nampaknya suka sgt ngan hadiah tue...tp walau apa pun, aku sangat bahagia sebab kerap kali irfan datang cium dan bgtau die sayang aku..huhuhu hilang sume kepenatan umi, dik...


10/5/2010 (isnin) aku start masuk keje semula..mak aiihh!! macam lipas kudung...bundle of task waiting n have to settle as soon as possible..dah laa keje2 tue kebanyakannya melibatkan data...sakit belakang aku neh ngadap laptop..tu yang aku relax jap ngan writing kat blog yg baru aku join 2 hari..hehe..still have a lot things to learn...neija n mai..korang bantu laa utk 'up' kan lagi blog nie..blom chantek..mcm dolah chantek ade laa..ekekeke..baru try n error..hihihi...


haha jgn sampai jadi gini dah aar..

apapun, minggu nie aku mesti siapkan permohonan status projek khas ting.4 dan markah sistem rumah...banyak bende agi weiii!! tensen betollll..tue..tue..mcm gambar kat atas tue..tapi aku xmo aar jd cenggitu...nanti calar imej kaunselor aku niey..hehe..oklah, nak sambung wat keje dulu..lenkali sambung agi..chalooo...bye..

0 comments: